T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Miraç Gürhan Ortaokulu

Şehit Miraç Gürhan Ortaokulu

Telefon
0422 503 20 50
Belgegeçer
04225032050
WEB
https://sehitmg.meb.k12.tr
Adres
Karahan Mahallesi, Halil İbrahim Erdal Caddesi , Şehit Miraç Gürhan Ortaokulu, No 16/1, Battalgazi/Malatya
Vizyon
Malatya ilinde sosyal faaliyetlerde ve akademik olarak  başarılı olmak. Bunun yanında başarıya inanan, başarılı olan ve başarının tadına varan, kendine güvenen ve çevresine güven veren; mutlu olan ve çevresine mutluluk veren, vatanını ve milletini seven ve sevdiren, etik değerlere sahip bireyler yetiştiren bir kurum olarak tercih edilen bir okul olmak...
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda geleceğimize yön veren, sosyal, kültürlü, bilinçli, azimli, üretken teknolojiden faydalanan ve var olan gizil güçlerini en üst düzeyde kullanabilen; kendisine, ailesine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :19
Öğrenci :207
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1759
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08.20 - 14.50
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Şehir içi toplu taşımayla 20 dk da merkezden ulaşılmaktadır. Halk Otobüsleri (251 nolu) okulumuz önünden geçmektedir. 15 dk da bir kalkmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla ve halk otobüsleriyle ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
ilçe
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
1 km ilçe merkezine uzaklık 9 km il merkezine uzaklık
Kontenjan Bilgileri
Adres bölgemizde bulunan tüm öğrencilerimizi kabul ediyoruz.
Sportif Etkinlikler
voleybolda Malatya ilimizde artık bir markayız; Yıldız kızlarda 1 defa Malatya 2 defa bölge şampiyonluğu. Yıldız erkeklerde 8 defa Malatya şampiyonluğu 4 defa 2.lik 3 defa 3.lük bunun yanında voleybol küçük erkeklerde 1 defa Malatya şampiyonluğu 4 defa 2.lik 1 defa 3.lük. Küçük kızlarda 1 defa Malatya 3. lüğümüz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Tubitak 4006
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
EBA E-TWİNNİNG
Diğer Hususlar
GENÇ VE DİNAMİK BİR EĞİTİM KADROSUNA SAHİBİZ OKULUMUZDA 18 ÖĞRETMEN VE 2 İDARECİ BULUNMAKTADIR. SINIF MEVCUTLARIMIZ 20 CİVARINDADIR. 8 TANE ORTAOKUL SINIFI BE 2 TANE ANASINIFIMIZ BULUNMAKTADIR. OKUL BİNAMIZ YENİDİR. OKULUMUZDA FEN LABORATUVARI, RESİM ATÖYESİ, TOPLANTI ODASI, YEMEKHANE, ERKEK MESCİD, KIZ MESCİD, KÜTÜPHANE BULUNMAKTADIR. OKULUMUZUN FATİH PROJESİ AĞ ALT YAPISI TAMAMLANMIŞ VE FAZ 3 KAPSAMINDA PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ AKILLI TAHTALAR HER SINIFIMIZDA BULUNMAKTADIR.
Yazdır